View Single Post
Staro 22.09.2014., 13:09   #7002
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Trazio sam neku aplikaciju koja moze odradit backup aplikacija na SD karticu ili komp, ali takvo sto NE POSTOJI za WP!!! Cudim se kako je moguce da taj OS ima toliku podrsku i hvalospjeve bez jedne tako osnovne funkcije, kao sto je lokalni backup...

Na konkurentskom OS-u prakticki svaka bolja "file manager" aplikacija ima opciju bacup aplikacija na SD, iako i oni imaju cloud
cek jel kuzis da ovaj backup ne radi nista drugo osim sto sprema start temu, popis aplikacija, sistemske postavke (tip ringtone) i postavke (nekih) aplikacija?!

u slucaju hard reseta i restorea... sve se aplikacije moraju ponovo reinstalirat... cak i one koje su instalirane na sd karticu...

jer svaka instalacija mora ici preko store-a (mora se verificirat "kupovina")... samim time lokalni backup nije ni moguc

sideload na WP ne postoji, osim ako nemas developer otkljucan uredjaj...

alternativno mozes skinit .xap svake aplikacije i stavit je na sd karticu (kao svojevrsni lokalni backup).. no da bi je instaliro, opet moras bit na netu i proc store verifikaciju... a ako je u medjuvremenu izisla novija verzija aplikacije, .xap na kartici se ignorira i skida se najnovija verzija...

Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Hehe,jer tražim po oblaku backup i nigdje toga nema,kaj je to neki tajni fajl ili sam ja preglup pa nemrem naći.
https://onedrive.live.com/Options/DeviceBackups

ovdje, ne mozes ga browsat... mozes ga samo obrisat
nathan.fake je offline