View Single Post
Staro 22.09.2014., 09:16   #1761
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Malo ipak pretjereujete s tim kritikama.meni Mi3 radi super i na i V5 i jos je fluidniji na V6.ono sto mi smeta je sto zanemaruju kameru na V6,orjentirali su se na novi izgled explorera,security centra,ljepse ikone,a zanemarili omoguciti neke osnovne stvari u postavkama kamere...
Inace MIUI na Mi3 super radi i ne znam kakve vi to mobove imate ili sta ocekujete,ali Mi3 je brzi od vecine mobova danas u svemu.
Usporedio sam ga sa iPhone 4s,Note 3,G2 i brzi je i fluidniji u svemu.
Kad vidim kakve probleme ljudi imaju sa G3,Z2 i jos nekim daleko skupljim uredjajima stvarno ne vidim razlog pljuvanju po necemu sto je duplo jeftinije,a radi bolje...
Cinjenica je da se tjedni update izdaje redovno i ipak se nesto radi,a onaj kome Xiaomi ne odgovara,boze moj izbor je golem...
Nije savrsen,mjesta za kritike ima,ali makar i u sali ga nazivat odronom je smijesno....
Uostalom Redmi 1s je cetvrti po po prodaji u svijetu,a sam Xiaomi peti po ukupnoj prodaji i strelovito raste.tesko da je bas toliko los,jer imao sam toliko mobitela i Xiaomi nikako necu svrstat medju losije,dapace....
Nitko ne spori da je MIUI (V6 ili V5, svejedno) jako dobar OS sa mnogo potencijala. U drugoj rečenici sam si sebi dao odgovor zašto sam npr ja na neko vrijeme odlučio potražiti alternativu. To što je Mi3 jeftiniji od konkurencije, ne znači da me se može praviti budalom i da ću na svaki problem(čić) odmahnuti rukom i reći "bio je duplo jeftiniji, što da očekujem?". Hrpa stvari u V6 se do sada mogla riješiti (počevši od kamere - ako je nešto postojalo na V5, gdje je problem s ubacivanjem identičnih funkcija na V6). Osim toga s kamerom, ja sam imao problema i sa widgetima koji se malo osvježavaju, malo ne (konkretno, vrijeme), sinkronizacijom gmaila i vibera (nekad radi trenutačno, nekad mi pokaže nove poruke tek kad uđem u aplikaciju). Da sumiram - uređaj je mrak, najbolji od svih koje sam imao. No tek s ovim AOSP-om imam dojam da je "prodisao" kako treba. MIUI mi je kao OS savršeno legao, no uzalud mi sve to ako (još uvijek) ne radi kako treba. Kad sve poslože, definitivno se vraćam.
Wuchko je offline