View Single Post
Staro 22.09.2014., 09:11   #1784
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
Oh, nisam znao da zakon definira kolonu automobila kao tri ili više automobila. Ja sam mislio da su dva, jer mi je on odmah krenuo pričati o tom prekršaju. Ako dva automobila ne čine kolonu, onda ću napisati da griješe, da nisam prekršio taj članak koji me kažnjava sa 3000 kuna, a ovaj drugi, radi preticanja na mjestu gdje to nije dozvoljeno, koji me kažnjava sa 500 kuna, cu platiti, šta sada. Ali me sada zanima, da li je to dovoljno što ću ja napisati da su bila 2 automobila ispred mene, iako je on napisao u prekršajnom nalogu da su bila 3? Vjerujem da na semaforima imaju kamere, ali koliko je realno očekivati da će oni tražiti snimak sa tih kamera radi jednog takvog prekršaja. Ali opet kažem, ja sam milijardu posto siguran da su bila samo dva automobila ispred mene, ali stvar je u tome da u tom trenutku nisam ništa potpisao, niti sam dobio bilo kakav papir, pa bi na licu mjestu mogao vidjeti da je on napisao da su bila tri automobila ispred mene, te bi ga onda mogao ispraviti i reci mu da su bila dva. Ovako ne znam.
Potpuno je svejedno jesi li potpisao ili ne.
Ovdje je problem što je prekršaj uočen neposrednim opažanjem službene osobe i praktički nemaš osnova za žalbu.