View Single Post
Staro 22.09.2014., 06:55   #1758
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Malo ipak pretjereujete s tim kritikama.meni Mi3 radi super na V5 i jos je fluidniji na V6.ono sto mi smeta je sto zanemaruju kameru na V6,orjentirali su se na novi izgled explorera,security centra,ljepse ikone,a zanemarili omoguciti neke osnovne stvari u postavkama kamere...
Inace MIUI na Mi3 super radi i ne znam kakve vi to mobove imate ili sta ocekujete,ali Mi3 je brzi od vecine mobova danas u svemu.
Usporedio sam ga sa iPhone 4s,Note 3,G2 i brzi je i fluidniji u svemu.
Kad vidim kakve probleme ljudi imaju sa G3,Z2 i jos nekim daleko skupljim uredjajima stvarno ne vidim razlog pljuvanju po necemu sto je duplo jeftinije,a radi bolje...
Cinjenica je da se tjedni update izdaje redovno i ipak se nesto radi,a onaj kome Xiaomi ne odgovara,boze moj izbor je golem...
Nije savrsen,mjesta za kritike ima,ali makar i u sali ga nazivat odronom je smijesno....
Uostalom Redmi 1s je cetvrti po po prodaji u svijetu,a sam Xiaomi peti po ukupnoj prodaji i strelovito raste.tesko da je bas toliko los,jer imao sam toliko mobitela i Xiaomi nikako necu svrstat medju losije,dapace....

Zadnje izmijenjeno od: locks. 22.09.2014. u 09:47.
locks je offline