Meni Xiaomi lagano ide na onu stvar.
Ne znam jeste li primijetili, za Mi3 vjerojatno ne jer imate svaki petak, ali za redmi seriju Xiaomi je izdao "pod mus" dva updatea u relativno kratkom roku. Za moj stari v1 koji je inače dobivao samo stable update (orange friday to nije, to su dev verzije) svakih 2-3 mjeseca, odjednom su uletjela dva stable updatea u kratkom roku. Oba nakon što je pukla ona afera sa slanjem podataka u kinu. Sad me odjednom prilikom pokretanja novih aplikacija pita, loše prevedeno: Application X wants to source the network...bla bla.. do you wanto to...
Changelog je oajavljen za debelim kašnjenjem i to tek na traženje hrpe ljudi na forumu, dobilo se par novih featura koji inače dolaze petkom, ali stabilnost romova je dva koraka natrag. Prastari bugovi naravno nisu ispravljeni, sa svakim romom mob je sve sporiji i sve je više iritantnih bugova. Kad otvorim contacts ili messages i stisnem home ili back tipku, svaki drugi put dobim crni ekran na sekundu. Meni miui ok, ali V5 je dosta bugovit, a sad već guraju V6. Hvala, ne bi. Koliko čujem, hw zahtjevi su veći, npr. instalacija V6 za Mi2s ide isključivo preko flash toolsa jer se preparticionira, system particija mu je premala. A na MTK SOC varijantama nema službene alternative nego samo bugoviti miui V5.