View Single Post
Staro 21.09.2014., 12:34   #4611
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Dva djela tjela koji,jedan organ i jedan ekstremitet,koji naviše koristim u sprezi s mobitelom su ruka i oči....stoga feel,ergonomija i kvaliteta izrade su na prvom mjestu a kvaliteta ekrana na drugom. Kamera mi je zadnja jer ionako sve završi na instagramu il fejsu di se croppa do isusa i sve slike ispadaju iste unazad 4 godine S5 kad bi platio toliko i primio ONO u ruke osjećao bi se ko prevareni čovjek i eto to je moje stajalište o tom telefonu. NIje ni LG ništa bajniji al je bar jeftiniji
Sve to stoji kaj ti veliš, al s druge strane, do izražaja dolazi ta njegova ljepota, al ak ga staviš u case, onda neam dojam da imam M8, a bez case bi ga moral pazit ko oko u glavi.. M8 mi ergonomski paše, držal ga na kratko u ruci i nemam riječi, njegovih 160g je dobro raspoređeno i ostavlja mi dojam lakšeg smartfona, nego kaj je..

Jest da S5 izgleda ko jeftinjak s neuglednom plastikom, al ak stavim dizajn sa strane, S5 mi ostavlja dojam upotpunjenog proizvoda, ima sve dobro izbalansirano (izuzev TWa)...

Note 3 je još pila, al ne znam, fotić je ok.. baterija je odlična, bar po pročitanom iskustva korisnika, i definitivno prednost je veći ekran, za surfanje milina...

G3 je ok, niš posebno me ne privlači kod (imal ga u ruci oko 1min, usprkos velikom ekranu, dobro leži u ruci) njega osim dizajna, jednostavno ne vidim neka značajnija poboljšanja spram G2 a da rade woow efekt sad ne znam kak utječe reza (igre) ekrana na performanse, nekak bi mu najbolje sjeo s805..

Z2 je definitivno kralj među smartfonima (od renomiranih marki) što se tiče baterije i tu opasno šije sve ostale, čak je deklarirana i više nego kaj piše u speckama..
Fotić je li la, dok je stabilizacija videa čak bolja neg na S5, stereo zvučnici su ok, al daleko je još to od M8 (ak bumo već radili usporedbu) a i u prilog mu ide kaj je njegov UI brz, praktički lagg free..
zvonac je offline