View Single Post
Staro 21.09.2014., 12:32   #664
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Di su nestali brojni Liverpoolovi navijači ovdje? Kad Real i Bayern gube, onda se likuje, a sad je tišina
Da se razumijemo, samo sam za Bayern, ova dva ne volim
Sta bi trebali davat report svaku tekmu?
Obrana nam je losa, neuigrana. Prekidi su trenutno najslabija tocka, svaku tekmu dobijemo gol iz prekida, igraci kao da su izgubljeni.
O lovrenu necu trositi rijeci.
Trener jos uvijek isprobava formacije, malo igra 442, malo 451
Cijelo drugo poluvrijeme smo bili bolji, lovili rezultat, gol je visio u zraku, i onda se desila standardna situacija, ako ga ne zabijes ces ga primit, i otisli na 3:1 iako je realno trebalo biti 2:2
Jedina pozitiva mi je bio mali Raheem koji se trudi, i vidi se da ce postat klasa od igraca ako ga ozljede zaobiđu, i mario je isto bio dobar, imao je par momenata, ali su ga tukli, provocirali kao i svaku tekmu, ali vidi se da su ga naucili malo bolje kontrolirati temperament jer bi stariji mario vec imao dva crvena u ovih par tekmi.
Moreno isto dobar, brz i ima dobar centarsut, konacno imamo dobrog beka, a onaj drugi je bio izvaden odmah u 20oj minuti tako da neznam koja je situacija s njime

Realno sam ocekivao los rezultat kada u prvom sastavu igra borini i lucas.
Ali ako od ovih panjeva dobijemo 3 komada, mogu misliti kako ce nas real napuniti u madridu

Toliko od mene do sljedece tekme
Gemmy je offline