Citiraj:
Autor 1v@n
Di su nestali brojni Liverpoolovi navijači ovdje? Kad Real i Bayern gube, onda se likuje, a sad je tišina 
Da se razumijemo, samo sam za Bayern, ova dva ne volim 
|
Sta bi trebali davat report svaku tekmu?

Obrana nam je losa, neuigrana. Prekidi su trenutno najslabija tocka, svaku tekmu dobijemo gol iz prekida, igraci kao da su izgubljeni.
O lovrenu necu trositi rijeci.
Trener jos uvijek isprobava formacije, malo igra 442, malo 451
Cijelo drugo poluvrijeme smo bili bolji, lovili rezultat, gol je visio u zraku, i onda se desila standardna situacija, ako ga ne zabijes ces ga primit, i otisli na 3:1 iako je realno trebalo biti 2:2
Jedina pozitiva mi je bio mali Raheem koji se trudi, i vidi se da ce postat klasa od igraca ako ga ozljede zaobiđu, i mario je isto bio dobar, imao je par momenata, ali su ga tukli, provocirali kao i svaku tekmu, ali vidi se da su ga naucili malo bolje kontrolirati temperament jer bi stariji mario vec imao dva crvena u ovih par tekmi.
Moreno isto dobar, brz i ima dobar centarsut, konacno imamo dobrog beka, a onaj drugi je bio izvaden odmah u 20oj minuti tako da neznam koja je situacija s njime
Realno sam ocekivao los rezultat kada u prvom sastavu igra borini i lucas.
Ali ako od ovih panjeva dobijemo 3 komada, mogu misliti kako ce nas real napuniti u madridu
Toliko od mene do sljedece tekme