21.09.2014., 11:19
|
|
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Tebi neš grdo ne štima s igrom. Da ne postam video pitaj bulju. Nije vrag da smo on, Bragi i ja mutavi
Isto ko što ne radi slow od cold dmga sa sentry tak ne radi niti marked for death od sentrya. Možda imaš preslab dmg na DH pa ti igra suptilno pomaže. 
|
Kako sam rekao prije, već prema opisu weapona sentryji bi morali castati marked for death na hit, tako da je vrlo vjerojatno bug da sentryji ustvari ne applyaju damage increase kao normalni napadi playera. Također, Pain enhancer je vrlo isplativ sa masnim damageom za marauder DHa koji tagga cijeli ekran, ne znam što vi koristite umjesto njega kao treći gem, ali prilično siguran sam da se ne isplati.
Citiraj:
Autor BladeRy
A jebote jeste vi ljudi nedokazani. Pogledao video, inspectao mu lika.
Rijesio misteriju.
To proca pain enhancer, tako da se bilo sta racuna kao on hit i to proca gem, a kako proca igra misli da je procao calamity, ergo, sentry/pets/companion proca gem i auto baca Mark of Death. Ima toga po DH forumu, ekipa abusea do boli.
Ako tko ne vjeruje, snimim i ja video.
|
- Video je private, ne mogu ga pogledati, o čemu je?
- Pain enhancer sam iskreno dodao jer radi vrlo dobar damage, a i secondary je zgodan za sentryje da brže mlate, a trebali bi se speed stackovi od bleeda nabrati instantno. Bonus od dodavanja Marked for Death je samo još dodatni plus za gem.
|
|
|