View Single Post
Staro 21.09.2014., 08:40   #4601
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Zato jer dobis 5.5 ekran uz jako dobru ergonomiju. 32gb prostora i 3gb memorije. Najbolja all round kamera, ne mislim pod tim da daje najbolje slike ali je u svakom segnemtu ok.. Nije nis sporiji od S5 a baterija im je isto jako slicna. Meni je osobno izrada G3 bolja. Bolji mi je i G3 skin od TWa i tog sarenila. Nebi dao G3 za S5 ni u kojem slucaju. Prije bi onda uzel m8 i progutal losiji fotic..

UHD me nekad zna zatec kak je dobar prikaz foldera i ikona. Iznenadi mi ponekad kad pogledam ekran kak je sve ko da je naprintano na staklo. Nije to nis bitno ali je lijepo za vidit, bar meni.
Opeko sam se na kameru dok sam imal G2, a za video 1080 60fps da ne pričam, potonja opcija radi odlično dok ima svijetla, dok se malo zatamni onda imam slideshow, sad ne znam kak je to riješeno na S5..
G3 mi nije ostavio neki upečatlljiv dojam izuzev 5.5" ekrana..
Mislim da bu G4 donio drastičan pomak, G3 je napravio pomak na bolje spram G2, al nije to još to..

Gledam malo slike koje radi S5, pa slike su odlične..

Nekaj razmišljam i o L930, al to me sve strah kupovat, pošto ne znam kaj me tam čeka..A i baterija me najviše muči, pošto je ona daleko iza M8/S5, a s druge strane fotić/video je odličan na L930..

Čak sam gledal i Z2 baterija najjača od svih, al fotić je li la a i dost je velika...
zvonac je offline