Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 20.09.2014., 19:55   #7994
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igrao se malo sa Pain enhancerom, na lvl 25 daje 3% attack speed za svakog moba unutar 20y sta je pod bleed efektom. A kako imam malne 70% CC to bi se trebalo nakupit posteno.
Sadly, nece bas, em nema proc ikone da covjek zna koliko si ih tagao i sve, em nisam nikad uspio vise od 1 stacka dobit makar stajao usred guzve mobova. A DH na t6-Griftu+ ako stoji blizu moba gubi steady aim pasiv em riskira da ga nesto masakrira u sekund. Rezultat, za DH ovaj gem je beskoristan.

Gogok of swiftness gem, na startu je 50% shanse da svaki pogodjeni mob digne attack speed za 1%, stacka se 15 puta, znaci za krider build buffanje svog attack speeda, al treba sustainat vatru i nadat se da nece upast reflex mobovi. Znaci gem je za kako-koju situaciju. Barem ima proc ikona da covjek zna jel radi il ne.

Za bug, slazem se, il neka proca sve kako treba il neka ne proca nista. Ova glupost radi 1950% weapon dmga kao bleed na critu u 3 sec, evo mi glave ako taj weapon dmg se ne racuna kao weapon hit sta proca MoD od Calamitya, daklem netko je malo zajebao formulu na tom gemu.

Al da covjek nemoze dobit odgovor od prokletog blizzarda, nit objasnjenje kako taj gem radi (BoT) i jel se odnosi samo na mene i moj dmg il na pet/sentry kao proxy. Jebes mi sve ako oni sami znaju sta se tu dogadja.

BladeRy je offline   Reply With Quote