Ej,sory s.u.l.e.l.u.s ali ja mislim da ti nemas vise 18godina da ga je...A takvih na zapadu ima malo puno previse.Prepotentni klinci koji misle da su vidjeli Boga i rade bespotrebne pizdarije,i ja sam imao 15,16,17 godina i isao na utakmice,ali uvijek bar malo ukljucis mozdak,bar malo. A iskreno sada vise nemam bas nekog velikog gusta za navijanje,navijam ali malo tek tako kada mi dode gust,sta sam zbog toga kreten? E pa onda neka bude sta vise kretena na stadionu.
Iskreno da se mene pita ja bi pola ljudi na zapadu nalupao po glavi,jer ono sta se radi su pizdraije i nemaju veze sda zdravim razumom i logikom.Ok na kraju tekme su ljudi uletili u teren to i nije neki bed,ali sta treba bacati baklje u teren!? i ono sta me zivcira je sta to rade klinci od 16-18 godina i misle da su face,a kada dodu kuci sa manji od "mekovog zrna" a tamo glume idiote...
Ma sve u svemu mi smo Balkanci koliko god mi sutjeli o tome...I jos me zivciraju komentari od ljudi na tekmi,pa to je jedan uzas,kada ih slusas mislis da su svi vrsni nogometasi. Prvo Krpan ne valja kada da gol je legenda i tako iz sekunde u sekundu...
BTW Ljudi uzivajte ja idem malo uciti mjerenja! Tko ide na Tehnicki fakultet u Rijeci zna o cemu pricam.Meden!