Citiraj:
Autor ivan77
Isto tako sve komade maruder seta duplo imam, bacili mi u great riftovima OSIM čizmica.
Ne znam, jesam fan, ali čim sam ušao u dubinu pravljenja lika, nervira me to.
I još jedna stvar. Namučim se za GR 29 i 28 solo i ne dobijem - ništa.
Onaj glavni baci žuto smeće?
|
Jadan, nemozes dobit cizmice za demon huntercica. Jos da ja igdje vidim umanjenicu za boots u nasem prevodu....al eto.
Ti usao u dubinu pravljenja lika? Jedina dubina gdje si ti usao je upropastavanje tudjeg builda koji kopiras bez da pojma imas sta radi. Spitfire turete sa homing raketama bez ballistics pasiva? Custome eng pasiv sa 4 sentrya na 5, a svaki je 6 sec dok bacis, borba do tada zavrsi. To se koristi ako nemas bombardier. Posto imas kridera uz sentrye svako 6 sec imas vremena da spamas EA i kad se napuni hatred da opalis rafal CA. I sve tako.
Tj, nemozes sa razumjevanjem procitat prokleti opis gema kojeg si zabio u ring, a ne pucas sa primary attackom nego sa EA, bar si to makao nakon sta ti ekipa ovdje to napisala.
Glede GRa, soloao si 28-29, svaka cast, a ja se serem na blizzarda i to kako nisu u stanju na leaderbordu tebi ispravit taj bug, jer ti jos pise solo lvl 23. Napisem report blizz supportu da ti to isprave, nije red da stoji ovako.
I gdje pise da je leg garantirani drop na GR? Veci se leveli igraju tek tako da vidis dokle mozes ic i radi upgradea gema, meni na 33 daje 1-3% da ce uspit upgrade.