Citiraj:
Autor GLUPAN
Nije žurba Lak
Gle,njoj je dosta i ovo što ima sada objektivno ali razmaženost i njeni donatori žele nešto ekstra specijalno pa sam još dobro i uspio smanjiti cifru -.-
|
Realno, FX6300 je dovoljan za gaming, pogotovo clockan, FX8320 može biti samo bolji jer se također odlično clocka. FX8320 bi povećao performanse u igrama za koji fps naspram FX6300, i vjerojatno produljio aktualnost konfiguracije u budućim igrama za koji mjesec, ali ne znam je li to vrijedno 300 kn više pošto ne mislim da će tvoja sestra vidjeti realnu razliku FPS-a u igrama.
Ja SSD na tvoj mjestu ne bih uzeo.
A matična koju sam predložio je best buy uz ASUS M5A97 R2.0, koja ima malo veći OC potencijal, u ostalom su više manje iste ploče po opremi i testovima, te su provjerene marke.
A ako na kraju uzmeš R9 270X i FX6300, i ne misliš ništa clockati ni nadograđivati dodatnom grafičkom, onda ti je dovoljno 450W napajanje bilo kojeg brendiranog proizvođača (Corsair, XFX, Seasonic, Fortron itd.)
Citiraj:
Autor Lak
Ja bi u tom slučaju inzistirao na ssd disku, specijalno će se razmaziti kada vidi kako brzo otvara word i windowse 
|
Ako misli uzeti octa core i R9 280 onda nek uzme i SSD i nek ide sve u 16!!