View Single Post
Staro 18.09.2014., 13:03   #5566
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
To je sistem APP, ti si se pobunio i dobio skuplju stvar, tj SSD vrijednosti koju si i platio, njima je tako bezbolnije jer je bit svega da su pare ostale kod njih, i naravno zadovoljna mušterija.
To je jako shebana tema, po svemu moj frend je mogao skoro tražiti onda 2 SSD-a od 240GB, a u samom startu je kupio jedan, znači uzeo je stvar tih i tih perfomansi i kapaciteta, a oni bi njemu trebali nakon 3 god. dati 2 SSD-a koji su iovako bolji po svemu + 5 god jamstva ili neki većeg kapaciteta???
Sranje je jer se nekim stvarima cijena rapidno mijenja i tu je najveći problem, kupci gledaju kao i trgovine da što bolje prođu u svakoj situaciji, nego bi voli vidjeti nekog macana koj reklamira memoriju koju je kupio po 160KN 4GB i tražiti povrat sredstava umjesto nove jer takve više nema, moš mislit što bi uzeo novac, prihvatio bi bilo šta jer je u svakom pogledu u dobitku i to duplom.
Kod tebe je bila razlika 350kn ili 1400Kn kao kod mog frenda nije ista stvar.
Isto zamislimo kako bi se osjećali, kad su poplave pogodile proizvodnju HDD-ova, 500GB HDD je koštao cca 350KN, a preko noći su skočili u prva dva tjedna na 1000Kn, znam jer sam radio u prodaji tada, i zamisli scenario tebi se HDD pokvario i kupio si ga po cijeni od 350Kn i firma ti kaže ok mi tebi vraćamo pare pa stari uzmi novi, e onda bi plakali, a firme su uredno mijenjale za novi koji je koštao zamisli samo 3x skuplje, tako da malo i kupci ponekad kao i firme okreću stvari na svoj mlin.
virus1 je offline   Reply With Quote