Citiraj:
Autor Flood
Pa ako ne koristiš fino pustiš ljude da provjere da ne koristiš i to je to.Ista analogija sa mlijekom.Ali vi bi i dalje koristili,nebi pustili uviđaj i nebi plaćali.Tako to nekako isčitavam.
Možda sam u krivu,ali mislim da nisam 
|
slažem se u potpunosti, ali...

Pustio bih ja recimo neku službenu osobu, policajca npr, čak i 2 put godišnje u inspekciju (bez najave, neka samo banu na vrata. da ne bi bilo pripreme, jel), ali tko zna kakve čudne likove s plastificiranim kartončićima ne bih. Hvala lijepo ali ne poznam ga, i ne želim ga pustiti u kuću. Može biti i nekakav pedofil, lopov, manijak ili nešto treće i ne bih hvala. Policija koliko toliko filtrira takve mutne likove pa bi njih pustio.
Što se ovog ridikula HRT-ovog zaposlenika tiče, samo da i njemu odgovorim. Gle, da HRT ima nekoliko zanimljivih emisija (dokumentaraca kakve BBC nudi), da imaju tu i tamo koji zanimljiv sportski prijenos (nogomet, formula, rukomet) još bi i platio jer bih gledao. Ovako gledati cenzurirani i dirigirani dnevnik, pa one muzičke emisije "lijepom našom", nedjeljne mise ujutro, ples sa "zijezdama", zora dubrovačka i ine, hvala lijepo neću. Jer to me ne zanima. Ne želim plaćati gluposti da bi se uhljebi i daje debljali na naš račun.
Gle, nemaju čak niti HD kanale, a htjeli bi to naplatiti. U Bugarskoj i Rumunjskoj imaju HD u 16:9 formatu!!!
Što se radija tiče, tu je isto sranje kao i na HTV-u. Program im je zaku..ac. U noći se puštaju "skladbe" Ive Josipovića da mu na temelju toga i ZAMP-a sjeda lijepa parica na račun. Kvaliteta emisija je u banani, totalna seljačija. Što se mene tiče, ako tako misle i dalje raditi, nek crknu od gladi jer ništa ne valjaju...