View Single Post
Staro 18.09.2014., 11:41   #9
whiskey
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
Mene bi zanimala zamjenska tinta za HP Deskjet 1510, tj. boje 301 i black i tri-colour, ove originalne od HP-a nema šanse da kupim, 4 ml boje za 160 stranica i ko zna koliko kuna... treba mi preporuka za dobre zamjenske boje... ili je to sve isto manje više? nemam pojma, nikad nisam kupovao...

...kao dobru cijenu, nalazim ovdje, a sumnjam da po trgovinama ima nešto isplativije od ovoga, samo koliko je ovo "provjereno", kvaliteta boje, dugotrajnost i sve što ide s time?

evo linka: http://www.ebay.com/itm/2-Ink-Cartri...item1c36dd6a16 (na ovima međutim ne pronalazim koliko imaju mililitara, samo pišu da su kao "high capacity"...

i koji vrag znači Type:
Remanufactured?

e da, i ono punjenje da mi neko puni stari / potrošene ketriđe ne bih hvala, injekcija i te spike... ne vjerujem ja tome nikako, jedanput smo na faksu u Rijeci dali 50 kn za to i 5 stranica uspjeli ispisati s time...

i dali je korištenje zamjenskih boja "legalno", tj. ako šta rikne u garantnom roku, izgubit ću jamstvo ako su zamjenske boje unutra ili ne? mislim da je ipak pametnije da sačuvam original ketriđe... + zanima me dali mi može na neki način printer riknuti ako koristim te boje? nemam pojma stvarno... ili smanjiti "radni vijek" i trajanje printera? blesava pitanja, ali eto, ne znam
Imam ja zamjenske tinte HP 301XL Black i 301XL Color. Nove neraspakirane.
Cijena im je Black 100kn, color 115kn
Javi ako si zainteresiran
whiskey je offline   Reply With Quote