Pozz
razmisljao sam,
evo u sobi ispod stola imam xbox360, 1 desktop komp spojen na TV (1080 rezolucija,Grundig TV), 1 laptop s poluzeznutim ekranom spojen na obicni LCD monitor, Router (wireless) je odmah ispod stola. 2mobitela, tablet,printer/skener, brdo spojenih prijenosnih hard diskova, uglavnom Orkuzen sam elektronikom!
ja oduvijek volim raditi sa elektronikom, uzivam u tome.
zanima me koliko je to stetno?
u toj sobi spavam, krevet je odmah pored stola.
soba nije velika ali da se zivjeti unutra normalno, spavati, i raditi.
nekad u toj sobi treniram... itd...
poceli su me upozoravati prijatelji, sad neznam koliko je to stetno sva ta elektronika.ja radim nekad u isto vrijeme na oba kompa. mobitel odasilje signal bluetooth nekad na laptop, zajedno dok je spojen na wireless. mobiteli svaki (2 moba) imaju po 2 sim kartice (ueo sam dodatne karrtice jer sam ostao bez megabajta pa mi je jeftinije kupiti novu sim akrticu i aktivirati Smart tarifu na tele 2 i dobiti 1 gb prometa za 30kn, nego kad potrosim kupovati daljnjih 100mb za 10kn) pa mi je jeftinije kupiti onda novu sim karticu i aktivirati smart tarrifu i imati jos dodatnih 1gb prometa.
svaki od tih mobitela pretpostalvjam odasilje signal za te sim kartice...
a sto se tek dogodi kad dodju jedno 4-5 prijatelja u sobu, svaki ima po 1 mobitel (netko mozdai 2.)
pa to je ja mislim hrpa zracenja. zapravo neznam, neznam sta misliti o svemu ovome.
koliko vi imate elektronike?
sto vi mislite o svemu ovome? je li to opasno ili ne?
+ cuo sam da je veliko zracenje pricati na mobitel dok se puni (obicnim punjacem ili prijenosnom baterijom). je li to istina? Nekad tako pricam dok je spojen na obicni punjac (koji je spojen na uticnicu) ,a nekad mi se mob isprazni vani i onda dok pricam na njega ga punim sa prijenosnom baterijom. + po vani isto imam 2 moba, u torbici.
hvala!! pozz