View Single Post
Staro 17.09.2014., 21:17   #5552
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor jura_hr Pregled postova
Ma sve je to malo zeznuto po meni.treba pogledati kaj piše u zakonu po tom pitanju.makar sam malo gledao,ali nisam pronasel bas takvo objasnjenje za koje bi mogel tvrditi da sam ja u pravu ili oni.npr.da ti crkne LCD koji si platil prije 2.5 godine primjerice 3000kn dal ti budu gledali za zamjenu cijenu ili performanse ako vise tog modela nema?znaci dal budeš dobil LCD od 22" koji si prije 2.5 godine kupil sa sličnim performansama ali koji danas dođe 1200kn ili ti budu dali 27" 3d koji je danas 3000kn???to je samo primjer kojeg sam se sad sjetil i po meni dok malo razmislim možda su stvarno oni u pravu!?
I ja mislim onako nesigurno, da su oni u pravu, pazi da dan danas imaš svoju prvu 6950, koliko bi mogao dobiti za nju možda 600Kn, nebitno primjer, za ovu zadnju preko 1000kn, mislim dobio si bolje i brže i najvažnije meni osobno od svega novo jamstvo.

TV-i i monitori se čak unutar jamstva i popravljaju, i ne dobiješ novo jamstvo ukoliko je popravak moguć, a u slučaju i da moraju mijenjati dobit ćeš iste dijagonale ekrana, najvjerovatnije boljih mogućnosti.
Mi potrošači u biti i kupujemo perfomanse, a ne ulažemo novac u neku štednju, mislim bilo bi predobro kada bi mogao dobiti isti novac.

Onda s druge strane, da ti se pokvarila memorija, koju si kupio "onda nekoć davno" po najnižoj cijeni, što bi tražio danas pare ili novu?

Možda da si pri prvoj zamjeni inzistirao na jačoj kartici npr umjesto 7870 tražiti 7950 pa bi danas umjesto 270x dobio 280 ili 280x, neznam,...

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 17.09.2014. u 22:25.
virus1 je offline   Reply With Quote