Citiraj:
Autor partwish
Suludo bi bilo očekivati da nakon skoro dvije godine korištenja dobiješ 2200kn nazad ili karticu te vrijednosti.
|
Nije suludo. Zato se i zove JAMSTVO. Jamstvom jamcis nesto pred zakonom. Onog trena kad to nemozes ispostivat snosis posljedice. Gledate ovo s krive strane...
Citiraj:
Autor coconut
@partwish
Malo griješiš. Sistem je slijedeći:
1. ista, ali nova komponenta. Kupac to mora prihvatiti! Obzirom da je grafa EOL, to otpada.
2. komponenta istih performansi, ali uz odobrenje kupca
3. puni plaćeni iznos
Dakle, oni su ga prvo trebali pitati hoće li tu R9270x. Ako odbije onda su mu trebali vratiti lovu.
|
I ti si malo pogrijesio.
1. tocno
2. komponenta iste vrijednosti, ne performansi.. Odakle ovo za performanse? I da, samo uz pristanak kupca.
3. tocno.
Citiraj:
Autor jura_hr
ali me onda taj šef nakon pol sata zval i uvjeraval me da se zamjena vrši po performansama kartice, a ne po cijeni i da je tak uvijek kod njih bilo.
|
Eto posalji mu pismeno prituzbu, i prosljedi istu na DI i nek onda on njima objasni kako "je to tak uvijek kod njih bilo" da se oglusavaju na zakon. Bas me zanima hoce li stajat kod istog stajalista i u pisanom priopcenju.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Dužni su po zakonu zamijeniti za istu ili jaču karticu i to si dobio dakle nisu te oštetili:
|
Iste vrijednosti.... i to ako pristane...