Citiraj:
Autor 2 die 4
Core serija od Fractal-a
|
Previše mi je to novca dati za kućište...
Citiraj:
Autor boy005
Zalman Z3 plus ili Z5
|
A zalman Z3 obični? Vidim da Z3 i Z3+ podržavaju grafičke kartice duljine do 320mm, a znam da najdulja 280X nije dulja od 300mm, znači 280 model može samo biti iste duljine ili čak kraći. Sviđa mi se taj dodatni hladnjak na vrhu kućišta i ledica s prednje strane kućišta kod Z3+.
Citiraj:
Autor robbie
ak oces to hladit kak spada potegni do 450kn i uzmi corsair 200r ili fractal 3000. isplati se dat koja kuna vise i kupit kuciste kak spada... za 300 kn nema nis kvalitetnog... omjer ulozeno-dobiveno ti je na ta dva kucista koja sam naveo najbolji...
|
Previše mi je to love. Imao sam Sharkoon Rebel 9 Value s 250mm ventilatorom sa strane preko 5 godina, i jako sam zadovoljan kućištem, iako sam u par navrata morao centrirati taj ventilator sa strane, kao i prednji, ali ta konfiguracija je prošla sve i svašta pa me ni ne čudi. To kućište je stajalo koliko se sjećam preko 400 kn i mislim da mi je bilo potrebeno pošto sam unutra imao E8400 sa stock hladnjakom koji se grijao bolesno, i prvi model Gigabyte HD4850 koja je na sebi imala malen hladnjak, pa je cijela grafička mogla stati u jedan PCI Express slot. I da, kućište mi se nalazilo na podu pa je i vuklo puno više prašine. Mislim da mi, ako novu konfiguraciju postavim na više postolje, i bolje riješim problem hlađenja sa aftermarket coolerima ili uzmem komponente s boljim rješenjima stock hlađenja, nije potrebno uzimati, za mene, preskupo kućište, čitaj kućište od 500kn. Možda se varam, ali tako mislim objektivno i volio bih da mi netko da kvalitetnu repliku i pojasni beneficije, recimo Corsaira Carbide 200R naspram Zalmana Z3.