View Single Post
Staro 17.09.2014., 15:47   #153
alengrosevic
Premium
Moj komp
 
alengrosevic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Čakovec
Postovi: 3,759
Čuo sam se s jednom poznanikom, odvjetnikom tu u Čk i rekao je da nemaju osnove ništa naplatiti, tim više što je uredno odjavljena pretplata. Kaže, nije bio unutra, nije ništa mogao vidjeti, nema na temelju čega naplatiti i pisati kaznu.
Nakon toga sam nazvao tog čovjeka (inkasatora) i rekao mu da nemam ništa niti TV, niti radio, auto, niti jedan uređaj koji može primiti radio-TV signal. Tad mi je objasnio da je on ujedno redovita kontrola te da oni usklađuju podatke sa trećim providerima tv-a (maxtv i bnet valjda) te da ako uoče da nismo prijavljeni, a uzimamo preko njih tv, da ćemo platiti veliku globu. Zato je on "prijateljski" predložio mojoj ženi da da podatke da nas kasnije slučajno ne nađu, pa globe.
Još jednom sam mu ponovio da nemamo tv niti nekog trećeg providera tv signala te da nemamo nikakve uređaje u kući za RTV signal.
Tada me pitao jel imamo radio u autu (pokušao je ) na što sam mu rekao da sam mu već rekao da nemamo auto .
Tada me pitao "Znači nemate ništa u kući?". Reko, "ne, nemamo!". Na to kaže ok, hvala i pozdrav!
Nadam se da će stati na tome, ako ne, idemo do bilježnika pa putem drugih institucija. Pare im nedam...



EDIT: Da, rekao sam mu i da je TV odjavljen te da je plombiran. Na što je rekao da je vidio ali je to bilo davno pa bla bla bla... (znači provjerio je prije).
alengrosevic je offline   Reply With Quote