ja sam njih nazval jer sam po nalogu videl da mi je reklamacija riješena i da piše zamjena.kad sam nazval u microline prvi serviser mi odgovoril da mi stiže r9 270x.ja sam mu odgovoril da mi tu karticu ne treba slati u Vž jer ju ne budm preuzel i da hoču zamjenu u istoj vrijednosti.onda mi je dal mail adresu od svojeg vjerovatno šefa da pošaljem pritužbu na reklamaciju,ali me onda taj šef nakon pol sata zval i uvjeraval me da se zamjena vrši po performansama kartice, a ne po cijeni i da je tak uvijek kod njih bilo.ja sam odgovoril da onda ok ako je takvo pravilo da mi pošalju tu r9270x,ali nije mi vrag dal mira i malo sam se raspital i velika većina mi govori da su me zahebali.sad mene zanima dal mogu ja njih stjerati nekak u kut te da mi zamjene karticu u toj vrijednosti ili da mi vrate puni iznos?sve u svemu sutra budem zval udruga potrošaća pa budem čul ako mi oni mogu kak pomoći.
edit:znači nisu oni mene pitali dal ja hoču tu karticu ili ne(da ih nisam zval oni mi bi poslali karticu bez mojeg znanja o kojem se modelu radi),nego su mi ju nametnuli kao jedini mogući izbor za krepanu 7870.