Citiraj:
Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
Ma i bolje da ga ne napunimo,bolje je navijanje kad je manje ljudi.U derbijima je pol navijača ili turisti ili indijanci,koji samo bleje u prazno.ali šta je ona prva prošla tako blizu bugarima,ja nisam ni vidio jer mi je zabljesnulo i sav mi onaj dim ušo u facu,a poslje ju nisam više vidio,i dali je osim te 2 bilo više raketa ili ne????I kako je sve izgledalo na tv-u,ako je netko gledo
|
Zasto covjek ne bi sjedio i gledao utakmicu za koju je (pre)platio ulaznicu bez da mu dode neki ovakav "pravi" navijac i pocne soliti pamet

...To ako ces ti skakati, pjevati i raditi sta zelis to je tvoj problem. Neki ljudi dodu na utakmicu jer zele da nesto vide a ne da misle hoce li na TV-u prikazati ono kad sam bio jako pametan i bacio baklju prema ljudima

ne misleci pritom hocu li koga povrijediti vec uzivaju u gledanju sporta i nase Rijeke ma kako ona igrala, i isti razumiju da je poraz sastavni dio sporta a nece zbog toga raditi sranja nakon ili za vrijeme utakmice. Kada bi bilo vise ovih drugih mozda bi onda stadioni bili puniji. A izmedu mirnog i tolerantnog ozracja (neki ce reci utopija) na prepunom stadionu (jos veca utopija) gdje ce se pljeskom nagradivati svaki potez i seljacina koji ce ismijavati svoje igrace nakon svakog njihovog krivog poteza, glasnog navijanja i bakljade ja cu uvijek birati prvo!