Citiraj:
Autor MAGARAC
Debilana. To sa NFC..
Slikam rockas od necakinje sa peticom i od 10 slika, 4 su totalna katastrofa. O samom iOSu necu da ne pocne rat al meni ko malo naprednijem android useru (u smislu da koristim puno tih opcija koje mnogi nazivaju beskorisnim zderacima memorije i sl) ide poprilicno na zivce, pogotovo kaj se surfanja tice i trazenja nekih opcija. Mozda sam prezelen u iOSu i preiskvaren sa androidom i beskonacnim opcijama kaj nudi.
Rodendanska torta.
Treba tek vidit dal bu 1gb dosta na 6+ ak je to istina. Ipak je to ekrancina sa 1080p..
|
Ja osobno puno vise volim iOS nego Android. Osim raznih stvari koje za vecinu u hrv ne znace apsolutno nista (ekosustav skupa sa osx-om), jedna od vecih sitnica je bas Safari i surfanje na istom.
Nakon Safaria kad dodjem na Android kao da sam sa ferraria presao na ficu. IMHO naravno, jer ne zelim ulaziti takodjer u nekakve djecje ratove 'moj os je bolji od tvoga'
I sve to unatoc osjetno manjem ekranu. Premalom za moj ukus.
No sto se tice dijeljenja datoteka, u potpunosti se slazem. Kod iOS-a je to totalni uzas. Odlicno funkcionira kad je iOS-iOS u pitanju. No najjednostavniji nacin da posaljem te slike na Android i/ili WP je preko WA ili Vibera. Ili pak mail.
Ukratko - uzas i katastrofa. Tako da se tu u potpunosti slazem sa tobom.
Sto se tice NFC-a, mislim da ce ga kad tad otvorit. Slicno kao i fingerprint senzor.
No ja iskreno ne vidim smisla ukoliko moram prislanjati mobitel od mobitel. To mi nekako debilno zvuci. Posebice kad imamo plavo zubalo na valjda svim mobitelima. Nema prislanjanja, pripijanja, glupiranja.
Neka radije to otvore.