Da, u biti, već sam kontaktirao Zagya iz Future i rekao je da je prodao nekoliko komada i da se nitko nije žalio. Mislim, nemojte zamjerit, ali ipak je to Intel koji se meni uvijek pokazao pouzdan. No, bojim se, pošto je to 24/7 rad, da ne bi nakon par mjeseci rekao aj bok dečki i gecrkt. Nije to intenzivan rad, ali je ipak nekakav rad. Jedino sam prema tome skeptičan. A što se brzine tiče, sigurno neće biti problema, ako je nekakav SSD prisutan, pošto imamo par laptopa i3 4010U i oni rade sasvim uredno s aplikacijama koje nam trebaju (koje btw ipak nisu zahtjevne). Prednosti tih nuc-eva je što su mali, mogu se montirati na monitor i ne troše puno struje, ali su ipak možda malčice preskupi i nude mali broj usb utora, no to se da riješiti. Jako zanimljiva solucija.
Citiraj:
Autor zwer
Doduse, ako mislis njega koristit kao stroj za rendanje ili tako neki cpu intensive posao, nis od toga 
|
Hehehe, naravno da ne, poslovna aplikacija+net+office i to je više manje to. Tu i tamo će netko upaliti Acrobat Pro i editirati PDF-ove. Veli, zbilja nezahtjevni rad. I puno mi znači ovo što si napisao, tvoje iskustvo, tome sam se i potajno nadao. Hvala ti!