View Single Post
Staro 15.09.2014., 16:03   #8
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor mujica Pregled postova
Evo da malo dignem ovu temu iz mrtvih.

Naime problem je sljedeci, kolegi probijaju raznorazni zvukovi i to naravno svi u kanalu cuju. ak slusa muziku cuje se i to. i jos nekakav random generirani šum.
Probal sam sve moguce preinstalirat/maknut skroz, probali s jos dvije zvucne, usb i pci, uvijek ista stvar i s drugim sluskama... cim netko progovori, ili on, odmah se cuje

evo sample u attachu, mislim da je netko uspio opsovat na njemu, pa ako nekoga vrijedja neka ne slusa btw ovo kaj nabija je taj šum, a sve osim ts-a je ugaseno... nista osim tipkovnice i misa nije zastekano u komp, da bi moglo proizvodit tu buku...

jel netko imal slicnu situaciju i kako ju je rijesio?
Stvarno čudan zvuk,da samo probija zvuk(jeka) rekao bih da treba smanjiti sensitivity mikrofona i smanjit mu jačinu ovdje

al ovaj zvuk nisam čuo u 3-4 godine korištenja TS-a.

Pošto ste probali druge zvučne i headsetove(pod sluške misliš na headset,tako da je mikrofon eliminiran kao neispravan? ) onda ostaje matična,iako ne znam kako bi ona tako zeznula signal preko PCI slota i preko USB-a ili nešto u blizini kompa uzrokuje tu smetnju,nešto tipa da na Nokiu 3310 stalno stižu poruke,čudan problem stvarno
Veki-os je offline   Reply With Quote