View Single Post
Staro 15.09.2014., 11:41   #6992
wooden
Registered User

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Točnije bi bilo: neki korisnici su bili pre ljubomorni što neki zarađuju milijone na pomoći drugima
Je je, najbolji primjer tog "pomaganja" vidimo u slučaju tvog dobro prijatelja pod nickom lolofuxy.
Dok je mogao reklamirat visio je ovdje na forumu od jutra do mraka, kad je rečeno da toga više nema - on odjednom nema potrebu "pomagat" ljudima - pametnom dosta.
Pomagao je on svom džepu, a ne ljudima.
I nije mu bilo dosta samo to reklamiranje nego je morao i blatiti druge trgovine: link.

Citiraj:
Al što je je, sada je to puno lakše i bolje, nema kukanja (čast izuzetcima) i nema više prepirki ko koga ko gdje ko komu i ko koliko....
Ovo kažeš sada, a ovo si rekao prije tjedan dana:
Citiraj:
p.s. zbog takvih kao ti je i ovaj podforum postao ušasan, zapušten i ljudi odlaze na bug i ostale forume gdje im je lakše dobiti punu informaciju.
Daj se odluči, jel bolje bez reklamiranja ili je užasno?
Ja znam da tebe i dalje boli što ne možeš reklamirat ali pomiri se s time.
P.S. Sad sam baš otišao na taj bug i vidim da su vam i tamo odnedavno uskratili reklamiranje, lol, najbolje da napravite svoj forum.

I forum je sad svakako bolji i veći je užitak čitat postove od recimo ShanTecha nego one bivše od tebe i lolofuxya.

P.P.S. I ne, ne moraš mi odgovarat na ovaj post, sve je rečeno i sve je kristalno jasno.

LP
wooden je offline   Reply With Quote