View Single Post
Staro 14.09.2014., 21:16   #38638
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
domaćinstvo

elem,

kako sam jutro počeo na čeki i u domunđavanju u rovu sa Saletom i Darkom (trek) oko mogućeg starta, glede kiše, onda sam u dokolici snimio da je vakat (hrv. vrijeme) da počistim dudu od stanara, iznutra. Bilo je svega unutra i crijevo više nije bilo plavo već crno i sad nije tolko problem, pio sam ja, nego petkom se čuvam ba mesine, a kako su se razvile mashAllah i da sam još pustio koji mjesec mislim da bi gljive i noge dobile pa i neka životinjska obilježja, onda mi je bio vakat da odradim plumbing.

Poskido sam one dudalice sa krajova i ostalo je samo črevo. Kako sam odmalena pasao oči na Pat i Matu, onda sam lepo sjeo i pokušao promislit, zapravo sam samo sjeo .

Logika nameće da treba nešto gurnut i da će to onda sa rubova poskidat podstanare. Prvo sam privezao dva štapića za uši sa koncem i onda sam pokušao naći one dugačke igle za kukičanje, no nisam imao, ali sam zato našao štapiće za ražnjiće (toga Bogu hvala kod nas ima) i onda sam s njima gurno kolko je išlo cca 20-30 cm no nije bilo dovoljno. Povučem nazad, a ono nekada beli vrhovi crni k'o nakon čišćenja ušiju nakon vožnje sa Sljemena ovije dana. Pokušam sa duct-tapeom spojiti 2 štapića i čim čupnem nazad, odlepi se.

Škicnem na balkon, sipi i dalje, Sljeme u zagrljaju kumulusa...Saletu i Darku poruka da sam živ i da sam u rovu i dalje...srk kafe, opet samo sjednem.

Otvaram ladice i vjerujem da i vi doma imate 20-30 metara antenskog kabla iz prošlog veka i pali mi se lampica (tamo u wc-u koja mi žmiga već par dana, valjda kontakt nevalja a nikako da pregori) i skinem ja skalp u dužini kolko je črevo i malko duže i skontam da sad trebam naći nekaj što ću gurati kroz črevo sa tim kablom. Kako se već žaruljica palila u wc-ju skočim tamo i nabasam na higijenske vate koje inače koristim kao grijače za uši kad zahladi i kad furam ispod +10 oC, a i zagurao sam ih šaku u 5.TENke nakon što sam uzeo 45 broj, a lepe bile pa nisam mogao da odolim...karver

Uzmem vatu, napravim kuglu, stisnem prstima, namočim, stisnem prstima, stavim na vrh i guram antenskim kablom...hop prva runda gotova ali kontam da samo sa vodom ne ide. Sjetim se sode, kako ona je malko hrapava pa će ići po rubu i bingo, to je to...opet kugle vate i par krugova i heto je k'o apoteka

Irvin je offline   Reply With Quote