Ajde da ovdje pitam, možda neko ima iskustva s ovim govnarima. Ugl, imao par godina revoluciju, 155kn mjesečno, sve ok. U 6. mjesecu odlučio produžit ugovor, hitno mi trebao novi mob. Došao u tele2 centar, sve brzinski dogovorio, zvučalo bolje nego što sam očekivao, naime prvih godinu dana revolucija neće bit 150 nego 100, i još 35kn za mob i voila (normalno 15kn za radijsku frekvenciju nisu ni spomenuli), ali opet to bi mi dolazilo isto kao i prije, barem prvih godinu dana.
Odma u roku par dana nastalo sranje jer sam potrošio neke puste megabajte, pa uključivao i isključivao pakete i zadnja dva mjeseca plaćao neke ogromne račune, ali ajde, danak neiskustvu (prvi put da sam se bakćao sa smrtfonom i tako to). I napokon sam ovaj mjesec očekivao normalan račun, jerbo je sve staro poplaćano i niš nisam uključivao, a kad ono 199kn računa. Po svemu sudeći nisu mi uračunali popust na revoluciju, čekam da mi odgovore na mail?
Da li je to dovoljno da raskinem ugovor bez penala i prebacim se na bonove? Da li je tko imao slična iskustva s njima?