Citiraj:
Autor ivan77
Hm, ne mogu vjerovat da se slažem sa tobom.
Locke je meni isto stvarno dobar film.
|
o fak.
Citiraj:
Autor wnbeeeE
The Fault in Our Stars (2014) - najbolje što sam pogledao ove godine. Kao ljubitelj pravih i teških drama, ovo je najteži film koji sam pogledao EVER.
Tako da odmah u startu znate ako izbjegavate ovakve filmove, preskočite i ovaj.
Gluma vrh, kemija izmedu actera top notch. Priča jednostavna, ali realno izvedena i uvjerljiva.
Film tematikom malo podsjeća na 50/50 koji je btw isto odličan, samo je fault in our stars 10x teži za progutati. Ja jednostavno volim ovakve filmove, prvo što mi je bitno - mora biti 100% realan da se uživim u priču, a ovaj to sigurno je.
Neki od vas su mozda i knjigu pročitali, dosta je popularna. Ja nisam.
syss znaš što ti je činiti.
Pogledao i The Other Woman (cura me navukla).
Ono što je stvarno dobro u tom filmu i što iskače iz svega je Leslie Mann. Dao bi joj instantnog oscara za glumu.
Besides that, prosjecan chick/teen/flick muvi koji je gledljiv.
Jučer sam brainstormao što pogledati i nisam našao ništa.
Odlučio se ponovno pogledati The Man from Earth i nisam požalio.
To je definitivno film koji se može pogledati više puta. All-time fav.
|
već imam spreman fault in our stars i već sam po radnji i trejleru vidio da se pripremim na najgore, bez brige nije mi promaknuo
50/50 je isto odličan film.
slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi
meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije.
mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put)
frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa
good night and good luck.
naravno debela preporuka za oba filma, odlična su

-->
Citiraj:
Autor Juice
Searching for Sugar Man - odličan dokumentarac o Sixto Rodrigezu, kojemu nije suđeno da uspije iako je 70-ih imao bolji album od Dylana kojeg su progurali.
|
vrhunski film, tj. dokumentarac koji postaje punokrvni dramsko-akcijski spektakl
Citiraj:
Autor ivan77
Hm, ne mogu vjerovat da se slažem sa tobom.
Locke je meni isto stvarno dobar film.
|
o fak.
Citiraj:
Autor wnbeeeE
The Fault in Our Stars (2014) - najbolje što sam pogledao ove godine. Kao ljubitelj pravih i teških drama, ovo je najteži film koji sam pogledao EVER.
Tako da odmah u startu znate ako izbjegavate ovakve filmove, preskočite i ovaj.
Gluma vrh, kemija izmedu actera top notch. Priča jednostavna, ali realno izvedena i uvjerljiva.
Film tematikom malo podsjeća na 50/50 koji je btw isto odličan, samo je fault in our stars 10x teži za progutati. Ja jednostavno volim ovakve filmove, prvo što mi je bitno - mora biti 100% realan da se uživim u priču, a ovaj to sigurno je.
Neki od vas su mozda i knjigu pročitali, dosta je popularna. Ja nisam.
syss znaš što ti je činiti.
Pogledao i The Other Woman (cura me navukla).
Ono što je stvarno dobro u tom filmu i što iskače iz svega je Leslie Mann. Dao bi joj instantnog oscara za glumu.
Besides that, prosjecan chick/teen/flick muvi koji je gledljiv.
Jučer sam brainstormao što pogledati i nisam našao ništa.
Odlučio se ponovno pogledati The Man from Earth i nisam požalio.
To je definitivno film koji se može pogledati više puta. All-time fav.
|
već imam spreman fault in our stars i već sam po radnji i trejleru vidio da se pripremim na najgore, bez brige nije mi promaknuo
50/50 je isto odličan film.
slažem se za leslie mann, žena je stvarno ono tako dobro dočarala onaj čisti očaj, ono dno dna... valjda da snimiš stvarnu crack whore koja ima 2 dolara u džepu i "i'll suck your dick man, cheezburgers man..." bi bila lošija u izvedbi
meni je skroz oke film bio, tematika je malo svježija od klasičnih filmova te tematike, a pod te tematike mislim na romantične komedije.
mi smo danas završili (ja po 2. ili 3. put)
frost/nixon koji je meni stvarno jedna od omiljenijih političkih drama... mogao bi večeras u istom tonu sa
good night and good luck.
naravno debela preporuka za oba filma, odlična su