Citiraj:
Autor Lewis
Jucer i danas mi net uzasno sporo radi, MaxTV freeza svakih 3-4 minute pa moram prebacit kanal da se odfreeza  . Speedtest.net prolazi jednom od 10 pokusaja (ovo je zadjdi pokusaj, inace zapne vec na pingu - http://www.speedtest.net/my-result/3742928188).
Primjetio sam u zandjih godinu dana da mi je MAX brzina parice opala skoro za duplo. Imao sam godinama 14800-15000 sad imam 8600-8800 Max  . Nije da mi treba vise od ovoga (za sad sam jos na 4Mbit+MaxTV) ali ako mi zatreba sad ispada da ni nemogu vise dobit
Pretpostavljam da spajaju sve vise ljudi i samim time smanjuju nama postojecima propusnost ili koji vrag  ?
Jel ima jos netko takvih problema ?
Thx
|
skoro pa join the club.
relativno jednostavno - trebao bi naci tehnicara koji ce biti voljan otici do "ormara" (gdje dolaze sve parice od centrale kod tebe), pa fino tamo izmjeriti kolika ti je propusnost. teoretski, toliku bi trebao imati doma, mozda malo manju.
kazem, jer jako slican slucaj je i meni, na pocetku sve sljakalo, adsl na 4Mbita + matTV (koji je cca 4MBita isto). da bi postupno samo islo prema dolje, sada sam na citavih 4.5Mbit u kuci, dok je na ormaru skoro 7Mbita

. sljaka maxTV i uzima si koliko uzima, plus kada je upaljen mi je adsl na 2Mbita. upload je stari, na ~0.25Mbita. jedino sto se kod mene zna gdje je problem, ali kreteni to nece ici traziti (8 praznina od ormara do moje kuce gdje se izgubi skoro 3Mbita, cca 200 metara), jer im je to veliki trosak. jebiga.....