Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.09.2014., 17:13   #11987
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ja sam kupio prošli tjedan tako nešto jer je za tu cijenu bilo najbolje na prvi pogled i od onoga što sam provozao tokom traženja auta. Megane Sedan 1.6 16V sa 82kW iz 2008. S time da sam ga ja kupio sa 34 500km te 40 000kn. Uredna servisna, vlasnik 1., kupljen tu u HR. S time da je bio 6 godina star (prva registracija 9/2008), te je skinuta cijena za veliki servis + prednji diskovi i pakne (3200kn dijelovi sa rukama majstora; 1300 set remenja i vodene pumpe od SKF-a, Zimmerman diskovi i Valeo pakne). Nudio je najviše prostora, a imao najmanje kilometara i odlično je izgledao izvana i iznutra, te održavan. Vlasnik je dao sve potrebne podatke, odveo ga na kod mog servisera bez pogovora.
Hvala na odgovoru. To me i zanimalo, ima ih more za nekakve nize cijene u usporedbi sa ostatkom ekipe. Po opisanom moram priznat da si nasao lijep primjerak .
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
@tutix, ja doma imam Meganea druge generacije, ali je 1.5 dizel sa 83 kW i karavan je. Star je 7 godina i 6 mj. Pa ako ti kako mogu pomoci, reci.
Pa uglavnom, jesi imao kakvih vecih iznenadnih kvarova, kak se krecu servisi, kakav je lim i takve stvari?

Vozili smo od 2003. Meganea 1. gen. Kupili smo ga sa 100K, 97. godina. 1.9D motor. U zadnje vrijeme skupi kvarovi, prvo prije 2.5g letva volana, reparacija i ugradnja 2500, alternator oko 900, ovjes vise i ne pamtim koliko. Da ne spominjem hrđu oko pragova koju je godisnje trebalo sanirat. Ove godine letva ponovno otisla i sad smo odlucili stati sa ulaganjima.

Zato sam mislio radije manji auto, manje problema jel...
tutix je offline   Reply With Quote