Zna Links imati takvih gafova. Ja sam jednom "kupio" monitor na akciji to jutro kad je objavljena reklama. Dobijem mail, da ih nema više. Rekoh dobro, maknite reklamu sa stranice, a čovjek mi odgovori da nije da ih nemaju, nego ih nemaju više po toj cijeni.

(radilo se o 500-600 kn razlici)
Na moje pitanje koliko ih je bilo onda na akciji - par komada

Skužili su valjda da su se zajebali s cijenom, pa su brže-bolje ukinuli akciju, samo što to nije moj problem. Ako ne piše da je ograničena količina, reklama stoji na webu i imaju ih na stanju to je njihova odgovornost. Mislim da je prodavač dužan prodati artikl po istaknutoj cijeni.
Naravno da se greške događaju, samo onda ostaje pitanje tko snosi odgovornost za te greške (?) Kod nas ih snosi kupac jer je sasvim normalno odbiti prodati predmet po objavljenoj cijeni i reći "jebiga, zajebali smo se".
Da ne bi bilo da sam hejter, moram reći da sam na kraju ipak uvijek dobro prošao u poslovanju s njima i često sam ih preporučio drugima. Samo što se neki puta trebalo "izboriti" za svoja prava. Kupio sam uz monitor i kompletnu konfiguraciju u dijelovima , printer po nevjerojatnoj cijeni koji je radio savršeno par godina dok nisam u njega ubacio zamjenske tinte. Sve je radilo savršeno i nijednom nisam imao prilike provjeriti kako kod njih funkcionira reklamiranje proizvoda. :smajlikojikucaudrvoipljujetriputa:
Ne znam jesam li takve sreće, ali meni se često događa ovo da nabasam na krivu cijenu pa mi pokušaju bez pardona prodat po punoj cijeni nakon što sam već platio nižu cijenu preko web shopa.
Po mom iskustvu Elipso je šampion u toj kategoriji.