Citiraj:
Autor 1v@n
Nisi skužio u čemu je problem.
Dakle, filmove (i titlove) imam na Synology NAS-u koji je spojen u kućnu mrežu i dodatno imam na njemu 802.11n karticu s napravljenom vlastitom mrežom ako mi je kućna opterećena ili vučem HD materijal s diskova.
Jedini način da vidim što je od filmova na disku je da prvo otvorim DS File aplikaciju (službeni Synology app) i pokrenem neki od filmova. Tad me pita koju aplikaciju želim koristiti za pokretanje tog videa.
E sad, MX Player i BS player i svi koje sam danas probao, pokrenu video, ali ne mogu povuć titlove, iako su oni na disku, istog naziva kao i video file i u .srt formatu. Nude mi jedino da titlove potegnu sa samog uređaja (tableta)
S druge strane, Lumia 1020 mi povuče titl s filmom automatski, bez da trepne, sve u jednom programu.
|
Ne znam u čemu je kod tebe problem, ali evo sad sam išao redom probat 10ak filmova sa 2 različita shareana diska - i vidi čuda

- sa oba kad otvorim film, mx player automatski sam povuče titlove, pod uvjetom da su istog naziva kao i film (sa es file explorerom pristupam diskovima, budući da je mx player samo player a ne file explorer pa ne može pristupat mrežnim diskovima, zato i nemaš opciju da ti otvori titlove sa nas-a, nego samo sa int. storagea i sd carda).
Možda te nešto koči na relaciji synology app-nas, ne znam, al mx radi bez frke taj posao ako je sa mrežom i pristupom shareanim folderima ok.
Isprobano sa više razl. mobitela sa razl. verzijama os-a također.