View Single Post
Staro 13.09.2014., 02:22   #4527
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Treba kameru znati koristiti. Imaš manualne postavke i možeš napraviti čuda. S 520 se već mogu napraviti super fotke, samo da zaobiđeš automatiku.
Fotkanje sa smartphoneom je bum, tras i fotka na brzaka a ne stajanje na sred ceste i narihtavanje svega u nadi da ce se vratit ono kaj se vec htjelo slikat. Za takve slike se vec kupuje fotic i fotografski entuzijazam..

1020 a ostalo je puno blize Androidu nego sto mislis. Nekoc su 92x mozda bile malo bolje od tadasnjih android flagshipova tipa s4 i sl. i to samo u low light ali danas vise nisu. Nije ni 930 bas tolko bolja kak mnogi misle i vec se dosta kamera moze usporedivat sa njome. Trpas sve Nokie u isti kos a u biti to nije uopce tak. 1020 je kralj (iako je spora za danasnje pojmove, bila je spora i kad je izasla pa di nebu sad), 930 i 1520 vrhunske a ostalo je vrijeme popapalo.. Ja bi cak rade turbo brz fokus i velik postotak solidnih fotki nego cekanje pol cuke da se uopce kamera digne a di je jos ostalo. Ne treba mi takav fotic na mobitelu jer je prespor.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.09.2014. u 03:15.
MAGARAC je offline