View Single Post
Staro 13.09.2014., 01:04   #4320
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
1) Ja sam tu vise mislio na iPad. 5S mi je bio pola sata u rukama pa ne mogu reci(kao neki kad pametuju a imali mob 10 min u rukama)

2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu.

PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji..

3) Nisam tu ni mislio na ljude poput tebe! Vec na ljude koji ga kupe jer ima jabuku, plate ga 1000€ i misle da je najjaci/najbolji sto se moze kupit. Od 10 ljudi kojih sam se sad sjetio da imaju iPhone, 6-7 ih je takvih.

U pravu si. I ja sam rekao kako neki napucavaju hardware a software to ne moze ni pola iskoristiti. Jedini Androidi za sada koji stvarno briljantno brzo rade su M8 i N5. Ostali se mogu sakrit po tom pitanju ispred iPhonea. Eto..

A G3 je posebna prica.. Da LG zna napraviti software kako treba mobitel bi bio savrsen.

Uglavnom samo se nadam da ce na iducim generacijama omogucit prosirivu memoriju.
di je zapelo i sto fali G3? :

Citiraj:
Od jučer ponosni vlasnik G3 32GB.

Mob je odličan, čitao sam tjedan dana o njemu tako da nema potrebe navoditi mane/vrline.

Samo jedna stvar me muči. Mob je kupljen u tele2 a u njemu je Tmobile kartica. Signal je očajan(na 2G je, samo GSM)

Inače tako ili..?? Eto to je jedino što mi smeta, a najbitnija stvar mobitela.
Citiraj:
Ja sam takodjer zadovoljan s G3, od baterije pa do ekrana, kamere i zvucnika. Imam ga sada tjedan dana. Mobitel je stvarno dobro napravljen, jos samo da rijese neke sitne laggove sa novim updateom i bit ce odlicno. Inace za svaku preporuku.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 13.09.2014. u 01:48.
JuiceBox je offline