Citiraj:
Autor explorer 4
Pročitaj s razumijevanjem što sam napisao, a ne samo jedan dio.
Napisao sam kriminalno loše slike s obzirom na senzor koji ima, jer se iz njega može mnogo izvući kako bi se dobila dobra fotografija.
Znam da je fotografija slikana sa S3 bila bolje od one na Z1 u prostoriji pod svjetlom žarulje. A ovih dana ću se potruditi naći te fotke pa ću ti poslati na privatne poruke da ovdje ne spamam. Naravno, obje sam uslikao s iste pozicije uz auto postavke.
|
I citano je sa razumjevanjem i dalje stojim iza toga da brijes bezveze, razlike su toliko male da 99,8 posto korisnika nece skuziti sliku izmedju iphonea 4s i recimo s5 a da nepricam da se za takve usporedbe koriste sami ekrani mobitela ili vrhunski displayevi na laptopima od 2-3 tisuce kuna i ostalo

....
Mislim razlike su toliko male da ono, kakvu god da sliku opalis na superior auto je dobra i uz rame svim flagshipovima ni blizu kriminalno losima kako ih ti opisujes s obzirom na hardver....
Ukratko kamera je sasvim zadovoljavajuca za prosjecnoga korisnika i vise nego dovoljna ukoliko nesnima doma privatne pronove i jedini izvor svijela su 2 svijece

A u manualnome modu ako se itko kuzi vise u samo fotografiranje vjerujem da moze usmit fotografiju da pospremi taj zvanicni s3 u proslost

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12