Citiraj:
Autor AFK
sigurno nije popud njega nego u potpunosti razumijem čovjeka što piše.Kao igrač od 2 godine itekako mogu ovo prokomentirati...
|
Je, baš zbog ljudi poput njega (a očito i poput tebe) je igra takva kakva je.
Misliš da mi svi koji piskaramo u ovoj temi nismo imali problema sa matchmakingom ?
Imao sam i ja gejmova na rankedu dok je dvojac na botu u roku 15 minuta imao 0/10 ili mid nakon 10 minuta ide AFK sa 0/5.
Ali svejedno nakon toga nisam išao drugim ljudima trollat igre.
Mislim jesam. Desilo se dok smo Guls i ja išli Heimerdinger i Blitz duo bot (good old times

), ali to smo radili na normal gejmovima di se većini jebe dal' budu izgubili ili ne.
I usprkos tome sam u roku nekoliko mjeseci dogural od Bronze V od Platinum V.
Vjerujem da je slično i kod IxPloziva, on je dogurao i do Dajmonda.
Problem nije u trollovima kojih ima jako malo zapravo. Problem je u ljudima poput tebe i "ive" gore koji ne shvaćate da se takve stvari znaju desiti.
Evo, pitaj tu ljude koliko sam ja u S3 španal Fidlštiksa na midu, i išlo je fakat odlično. Ali znalo se i meni od 10 gejmova u 1-2 desit da nakon 20 minuta imam skor 1/5.
I to ne zato jer sam trollal, nego je jednostavno protivnik bio bolji od mene, i ne vidim frku u tome. Tip je bio bolji i rasturio me.
Znalo se desiti da nepažnjom ne vidim da mi se jungler približava i sl. pa najebem na kraju.
Oke, i ja sam bio ultra živčan dok su drugi radili sranja u igri, ali nikad nisam išao drugim ljudima trollat igre.