@AFK
Ja se uopće ne slažem s tim. Imaš milju videa oko 2. i 3. sezone gdje profesionalci pričaju o samoj psihologiji low igrača. Sve je stvar u tome. Dođeš s posla, ideš igrati malo ranked, želiš pobjediti, želiš u silver/gold/plat/diamond etc. Igraš prvi meč, izgubiš, igraš drugi meč, i zgubiš... 3. meč te već boli kita pa ideš trollati ili isprobavati novog champa. E, i tu nastaje problem. Ti trollaš, sjebeš tam nekakvoga poljaka, ili obrnuto, i tako se kreira jedna skupina ljudi kojoj je mjesto u bronze ili silver.
Ako kažeš da je 80% sreća, zašto jedan diamond igrač dođe od bronze do diamond za 10-tak dana. Zašto on izađe iz silvera u 1 dan. Znači može se, samo mi jednostavno neznamo igrati. Mislimo da smo bolji, ali imamo loše igrače. Može biti da ti isti igrači su 3. puta bolji od nas, ali baš taj meč su napravili grešku, išli dive pod turret, išli 1v1, napao ih jungler itd. I točno tu se razlikuju plat/diamond igrači. Točno znaju kad mogu ubiti 1v1, gdje je jungler, kada engage itd. Simple as that. Ako igraš sezonu-dvije u silveru i uvijek si blizu golda a nikako u gold, onda ti tamo ni nije mjesto. Nego si igrač u rangu silvera.
Svi mi negdje u sebi smo uvjereni da smo bolji od svih tih "poljaka i flamera", ali pitaj sam sebe. Jesi li bolji? Ne pokazujem prstom, samo u globalu. I sebe stavljam u taj koš.
EDIT: 4. promo za S1. Ako sam prošle sezone došao u gold, pa valjda ću i ove. Nakon 8 mjeseci pauze, nemogu se nikako naviknuti na support build...