Citiraj:
Autor panda505
Pa baš zbog ljudi poput tebe LoL i je koma za igrati...
|
sigurno nije popud njega nego u potpunosti razumijem čovjeka što piše.Kao igrač od 2 godine itekako mogu ovo prokomentirati...ranked je 80% sreća spajanja 20% skills.
Kao što sam pisao,...afk,flame,troll,feed su danas u rankedu postale normalne stvari i opet se vraćam na ljudsku psihologiju koja je jako loša...ako su svi takvi ljudi koji takvi nisu lagano gube interes i to sam već pisao na riot forumu i radi toga dobio ban sa foruma

da izdavanje novih mapa,skinova ili slično neće rezultirati boljem odnosu igrača nego privlačiti isključivo mlađe generacije gdje će se dotični problem samo povećavati,...imaju već svoje obožavatelje spremne i za davanje novaca iako to ne traže od nnas [traže ali ta podsvijest je šou

] ...previše vremena oni meni ulažu u uljepšavanje nečeg što je prestalo funkcionirati i kao da svu tu "prašinu" samo guraju ispod tepiha...na kraju će imati predivan proizvod napravljen isključivo za dijecu do 12 godina..svi stariji igraći će se maknuti od ove igre ..i baš kao što je pisao..tu i tamo upaliti normal i istrolati...
mislim prvi i pravi razlog zašto sam počeo toliko lol igrati je bio taj kompetitiv ranked-....da bih na kraju shvatio da tu nema ništa kompetitiv
jedino što vrijedi u lol je ranked teams..e to je druga priča u potpunosti..to je za mene lol kompetitiv..i kada smo imali ekipu 5 na 5 gotovo da gubili nismo...izgubimo jednu od 10 i tako u krug...ali na žalost posao djeca obaveze ne možemo svi igrati kada nam se igra....
league of legends ima ranked teams i sve ostalo je za ruganje i nije vrijedno spomena u lol.