View Single Post
Staro 12.09.2014., 14:14   #89
Space
ASUS
Moj komp

Space's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
i nemam kome da se dokazujem jer ko zna šta sam radio zna i koliko poznajem teoriju i praksu pre svega, ja sam se odavno dokazao na ovom polju i smešno mi je čitati neke komnetare ovde, mučno je pisati više ovde, kad nekolicina svaki dobar post dočeka na nož.

Svako dobro i off.
-->
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Što mi ti imaš pomoći kada "službeni" Asus support to ne želi? Da hvatam "veze" za nešto što treba dolaziti po defaultu? Ne pada mi na pamet.

Po čemu ovdje nije mjesto govoriti o proizvođaču ploče? Je li ovo "službena" tema? Ti si oduševljen (hajde, i ja bi bio da me "doniraju"), ja nisam.

I što si točno htio napraviti sa ova dva screenshota? Memorija (pod uvjetom da se uopće radi o istim stickovima) niti radi na istoj frekvi niti mi osoba koja ima desktop pozadinu od Asus X99 ploče zrači objektivnošću kada OCa Gigabyte matičnu ploču. A mislim da vam ni sponzor ne bi bio oduševljen da netko osim njega bude brži...

Ali kada si već tu, pojasni mi onda ovaj rezultat: http://www.bit-tech.net/hardware/201...rock-asus-e/11 Usprkos OC socketu, MSI se bolje kloka. Prema tvojim tvrdnjama, X99 Deluxe je morao satrati sve živo i neživo sa bar 10% razlike.

Izvor? Ako si ti izvor, elaboriraj. Vidoviti Milan se ne računa. I kako nema brzih memorija kada si na priloženom SS imao memoriju preko 3200 MHz (istinabog, samo na Asusu).
Ja ti ništa ne verujem, shodno tome imao sam volju da ti pomognem, ali sad posle ovakvog nastupa... Memoriju koju imam, a imam još tri kita jednostavno nemaš u slobodnoj prodaji, shodno tome kad se pojavi više memorija biće i više rezultata. Ko zna da čita shvatiće.

Inače da ne krečim, evo i na HWB-otu ima dosta već rezultata koji potkrepljuju ovu priču, pa se više neću ni javljati, jer je i deci sad jasno šta je i kako je.

Uncore (mem kontroler) ide bez problema na 4.5G na zraku, što se vidi i na rezovima koje sam postavio. Da se ponovim, a oko mem kontrolera se i vrti cela pričla.Pogledaj pa sam doensi zaključke. Ja više ne mogu da pišem na ovu temu, a i nemam kome da se dokazujem jer ko zna šta sam radio zna i koliko poznajem teoriju i praksu pre svega, ja sam se odavno dokazao na ovom polju i smešno mi je čitati neke komnetare ovde, mučno je pisati više ovde, kad nekolicina svaki dobar post dočeka na nož.

Svako dobro i off.