Citiraj:
Autor vga killer
Ne, ali je zvuk bio ono što j još dodatno poticalo da se naježiš od glave do pete kada si na tribinama.
E toga više nema.
Da se razmemo, uzivo sam biti tamo, svađanje sa mclarenovcima, navijanje, cijela atmosfera...da mi je ot bilo prvi put bilo bi mi najjače ikada, ali ovako kada sam ih viio i prije kada su se prestizali bez DRS-a sa tisucu puta boljim zvukom...jednostavno neštofali.
Al opet, za koju godinu budem opet išao makar bile i električne j atmosfera na kraju trke kad šprintaš 500 metara da dodeš do podija da ih idiš iz bliza je neprocijenjivo.
|
ma kuzim da je zvuk dio dozivljaja. vozim motor i u svakoj voznji ga dignem na 8-9k rpm i to je super i obozavam zvuk V8 motora. ali svi govore da su tihi, da ovo, da ono. da je neko rekao da je zvuk pistav ili da ima premalo basa, razumio bih, jer to je tocno, ali samo reci da je pre tiho, ne kuzim. meni je fenomenalan zvuk kada je onboard kamera pa se cujem motor, fuckanje turbine, sustanje elektromotora, bas zvuci mocno i futuristicki. zar nije i to poanta formule 1? da se razvijaju nove stvari, a danasnja formula je jako komplicirana...