View Single Post
Staro 12.09.2014., 13:52   #2888
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
ja sam čiste savjesti
jer mene fascinira upravo tvoje razmišljanje.... pa se pitam kako to da kod nas trgovine poput linksa, future ili drugih nemaju proizvode u ponudi po tvorničkim cijenama ???
Nemaju takve cijene, ali imaju kakav-takav support i jamstvo. I to ne čang-šlang support i jamstvo, nego jamstvo koje je propisao zakonodavac. Frend je uzeo grafu, spojio - ne radi. Vratio i dobio drugu. Ukoliko mi ti poštom pošalješ mobitel koji ne radi kako treba, jesi li spreman preuzeti odgovnornost za to? Ili ćeš me uputiti na Kineza koji ne zna složiti proširenu rečenicu? Ne znam dal da se smijem ili plačem kad po Njuški čitam oglase za Kineske mobitele gdje za odrone pišu "bolji od S4", "kao iPhone 5" i sl. To je namjerno i svjesno zavaravanje potrošača, što god netko mislio o tome. Nisu svi ljudi tehnološki potkovani, no to ne znači da je u redu "guliti" ih kako se kome prohtije. Je li zakonski dopušteno i/ili regulirano - ne znam. Je li moralno? Sigurno nije. Tako bi i onda i spomenuti Links i Futura mogli imati cijene za znalce i cijene za totalne nepoznavatelje tematike. Ti bi se vjerojatno složio i s ovim sve dok ti jednom ne bi došao netko od bližnjih tko je na takav način "preveslan"..

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 12.09.2014. u 13:59.
Wuchko je offline   Reply With Quote