Citiraj:
Autor virus1
Moja P5Q-e je prepoznala X5460 sa zadnjim oficialnim BIOS-om bez problema, međutim tek kad sam ubacio microcodove u taj zadnji BIOS i preflash-ao sve je radilo kako spada od temperaturi i ostalog, sam si rekao možda to što fali na procu može zezati isto, nije tamo bez razloga, koliko ploča je radilo sa nabubrenim kondićima oko proca i to bi znali svi biti u banani a opet komp radi bez beda i trzaja, međutim dali je to dobro? pa i nije  .
|
Da.. a ništa, idem taj microcode srediti, a ovaj Hans kad se javi, o njegovom trošku šaljem nazad i tražim drugi.
EDIT: Stavio microcode, temperature ostale iste. Pretpostavljam da su same temperature dobre, no radi onog komadića što fali dolje možda krivo prepoznaje. Ništa, vraćam proc, pa kupujem neki drugi, do onda nazad na e2160

Hvala svima na pomoći!
EDIT 2: Aida64 jedina pokazuje očitanja temperatura jezgri jednaka ili u stupanj 2 slična temperaturi procesora koju očitava ploča, tako da zaključujem da se radilo o krovim očitanjima i proc pod full load-om ne prelazi 50 stupnjeva.