Citiraj:
Autor mislav_os
2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu.
PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji..
|
Ovo me sad već posjeća na OC Socket temu. Nešto imaginarno je bolje. Ako se ne vidi razlika (osim po battery drainu) koji k ce ti QHD, 4K i sl? Gledas pod mikroskopom ekran? Da Sasmung sad izbaci 8K to bi bio najbolji? Iako nema razlike (jer su dosli do te brojke da nema smisla).
Ili da jos banaliziram. Kupujes nesto da bude brzo, evo ti banalan primjer imas 2 vozila jedno 600ks a drugo 200 ks (na papiru), prvi je kamion a drugi Honda Civic... Kojega bi za brzinu uzeo
iOS i AX su optimizirani, brojke su dovoljne i naravno zlobne duse ce rec a isti SPEC kao Samsung Galaxy 2, a svi znamo da to nije tako. I svi znamo da ce opet letit ko lud (pogotovo s ovim novim metal api-em). Ali svakako bitnije su brojeke
Necu sad ulazit u resell value debatu, znamo svi kako to zavrsi.
Citiraj:
Autor salvarez
Jel se nekome od ponedjeljka - utorka iphone počeo čudno ponašat? Meni na 5s se par puta restartao, sporije radi, safari se ponekad vuče ko puž. Susjedi se isto dogada na 5s, šogorici na petici (njoj fejsbuk i whatsapp brika).
|
Najnormalnije radio do jucer. Sad ima friski iOS8 GM. Opet sve radi najnormalnije.