Citiraj:
Autor dabomba
Masa postova gdje se pljucka po iphonu je produkt frustracije zbog nemogučnosti kupovine istog.
Imao 3 i 4 i mogu samo žaliti što više nisam korisnik iPhona,ali ako bude prilike ponovo uzimam jabuku jer bez obzira na sve ipak mi je zadavao najmanje problema u svakodnevnoj upotrebi,na stranu sada količine rama,brzine procesora,megapikseli.
U kuči su mi sve tri platforme i svi slinimo za šesticom.
|
Moram priznati da je ovo jedan od...da se blago izrazim...promašenih postova. Fakat zvuči kao fanbojski post. Zašto misliš da netko tko kritizira iPhone da ga kritizira jer si ga nemre priuštiti. Utter glupost.
Kao što i Coconut kaže, neki imaju razlog da ga ne kupe. Osobno mogu uzeti 5S od firme kao službeni za cijenu od 2 kave. Neću. Zašto? Iz istih razloga kao i coconut.
Daleko od toga da je to loš uređaj, ali kod mene nema funkcije. Imao sam 3GS mjesec dana i 4S kojeg nisam ni otvorio iz kutije. No, za moje potrebe i afinitete, iPhone nema prođu. Niti će imati ako se neke stvari ne promjene.
I ne, nema to veze sa novcima, sa osobnim uvjerenjima, hejterstvom ili kaj ja znam sa čime. Za mene jednostavno postoje bolja rješenja i točka.
Tako da nemoj generalizirat jer ti ta teza ne drži vodu koja je na razini osnovne škole.