View Single Post
Staro 11.09.2014., 22:57   #31
Rabuso
Who dares,wins.
Moj komp

Rabuso's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Sad kad si baš spomenuo tenisice za trčanje.
Vidim hrpu tih Najkica po 30-40 dolara. Kopirke sto posto, no kakve su Jesi isprobao?
Makar po "recenzijama" čovjek bi rekao da se radi o originalu
Kupio sam 4 para salomon speedcross 3 tenesica i nemogu vjerovati da su tako dobre. Išao sam u hervis nakon toga da ih usporedim i nema razlike.
S time da tih tenesica ima puno vrsta i desilo se da sam umjesto tenesica za treking dobio tenesice za trčanje bez gore-texa. Ali ostala 3 para su bila kako sam naručio. Original ili ne vrhunske su i koristim ih redovito .

Nadalje kupio sam fake mamutovu jaknu i arcteryx hlače za skijanje/planinarenje.
I jedno i drugo je gore-tex isprobano u Kamniško-Savinjskim Alpama (Grintovec) i nemam apsolutno nikakvu primjedbu osim one finalne izvedbe i jednog i drugog koja mi osobno ne smeta.

U usporedbi sa original stvarima koje posjedujem gore-tex ova dva fakea nisu po ničemu lošiji osim što kštaju 30-ak $.

Moja impresija je da kinezi prodaju to na crno jer puno puta prateći određene oglase sam došao do zaključka da isti nestaju i pojavljuju se u nekim drugim kategorijama dok ih ne nađu.
Salomon i ostali nedozvoljavaju da se prodaju mimo njih,a prodaju .

Na 4 para tenesica sam platio 200kn carine ako se dobro sjećam
Rabuso je offline   Reply With Quote