View Single Post
Staro 11.09.2014., 21:59   #4303
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
1) Imam ih 12 tocno otvorenih na 5s. U ovom trenutku. Nemam nikakvih problema, dapace. Telefon leti.

2) U pravu si. Iako nema (oku vidljive) razlike izmedju FHD i QHD-a na tako malom ekranu, bilo bi puno bolje da su to ipak stavili. Cisto radi takvih poput tebe koji pate na brojke. Bez obzira sto to nikako ne moze utjecati na bolji prikaz, i bez obzira sto vise crpi bateriju... Jadna mi majka.

3) Nazivati nekoga glupanom jer svoje novce trosi na nacin na koji ti smatras da nije pametan? Da ponovim - jadna mi majka.

Na iPadu je tih 1GB vec problem. Dok na iPhoneu stvarno nemam problema. Uostalom, veca verzija ima 2gb koliko vidim. Da li bih imao ista protiv 2gb? Naravno da ne, sto vise to bolje.

No qhd na mobitelima je ravno totalnoj retardaciji. Kao i silne jezgre, gigaherci, megapixeli i sl. gluparije. Moj G3 je najbolji primjer toga. Sporije radi i vuce se vise nego zenin 4s. A gledajuci cisto specifikacije trebao bi ga G3 pojesti za dorucak. U praxi ima malo bolju bateriju i dosta bolju kameru od 4s. Fluidnost, aplikacije i sve ono sto je meni osobno najvaznije na smartphonu - 4s je bolji.
1) Ja sam tu vise mislio na iPad. 5S mi je bio pola sata u rukama pa ne mogu reci(kao neki kad pametuju a imali mob 10 min u rukama)

2) Nije zbog mene jer se "ne palim" na brojke. Opet cu ponoviti: Ne smeta FHD jer je i vise nego dovoljan, ali onda neka ne predstavljaju taj mob kao najbolji na svijetu.

PS istina je da se golim okom ne vidi razlika izmedju FHD i qHD(na 5-5.5"), to stoji..

3) Nisam tu ni mislio na ljude poput tebe! Vec na ljude koji ga kupe jer ima jabuku, plate ga 1000€ i misle da je najjaci/najbolji sto se moze kupit. Od 10 ljudi kojih sam se sad sjetio da imaju iPhone, 6-7 ih je takvih.

U pravu si. I ja sam rekao kako neki napucavaju hardware a software to ne moze ni pola iskoristiti. Jedini Androidi za sada koji stvarno briljantno brzo rade su M8 i N5. Ostali se mogu sakrit po tom pitanju ispred iPhonea. Eto..

A G3 je posebna prica.. Da LG zna napraviti software kako treba mobitel bi bio savrsen.

Uglavnom samo se nadam da ce na iducim generacijama omogucit prosirivu memoriju.

mislav_os je offline