Reko da obavijestim postojeće i one koji će tek postat korisnici b.net televizije, ova obavijest vrijedi samo za one koji misle uzet prošireni paket ili ga već imaju.
Više puta prijavljivano štekanje u vezi 24 kitchen, history, sk1, sk6, food i travel kanala. I danas sam primio poziv da oni nemogu te kanale popravit jer taj dio opreme je oštećen ako se dobro sjećam je rekla ženska te da oni uvijek povremeno trzaju, znači već zadnjih 2 godine od kako prijavljujem problem. Kod mene su sve živo izmjenjali pojačalo u ulazu, od zvijezdišta do mene ponovo proveli žice, novi risiver, novi router, novi splitteri i da bi sad na kraju ipak priznali da oni to nemogu popravit i da je problem do njih. To se radi o proširenom paketu sa albis 8100 risiverom sa drugom opremom ne znam kako je jer ja osobno ovog imam. Eto da znaju oni koji će tek postat ili su već postojeći korisnici da je to globalni problem te da te programe neće moć glatko gledat kao neke ostale već sa povremenim štekanjem. Rekla mi je ženska ako hoću da imam pravo na prekid ugovora bez penala, pa eto vam i prilika onima koji su nezadovoljni uslugom, a još su pod ugovorom da odu sa b.net-a. Mislim ovo je stvarno sramota za jednu "ozbiljnu" firmu, ja sam potrošio znači u ovih 2 godine jedno tjedan i pol sigurno sveukupno vremena svog dragocjenog na njihova prijavljivanja, čekanje servisera koji su i u par navrata došli izvan dogovorenog vremena, a pitanje jel bi i došli da nisam zvao, pa zivkanja oko prijavljivanja problema i ponovono objašnjavanje svakom tehničaru, al ajde to sam kasnije riješio što su me već svi znali pa sam onda tražio jednog koji mi je reko da ako imam problema odma njega tražim pošto je on već upoznat, ali ni tako nije riješeno. I evo nakon punih 2 godine sam dobio odgovor samo zato jer sam bio uporan da je ipak do njih nakon svega šta su izmjenili. Da ne ispadne da samo blatim neki tehničari su bili li-la dok nekih su stvarno bili susretljivi svaka čast njima, također tehnička ista stvar bilo je par kojima sam skoro poklopio dok većina je bila skroz susretljiva i baš su se potrudili kolko god su mogli.