View Single Post
Staro 11.09.2014., 13:17   #4294
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
1) Koja smijurija, da netko nije napravio onu gore sliku ja bih je napravio. 1GB RAM-a?!?! Nemojte mi samo iOS, bla bla bla. Želim vidjet kak će se taj mobitel ponašat kad mu je otvorim 5-6 tabova što radim svaki dan.

2) 5.5" sa FullHD-om, a konkurencija je na toj veličini već na 2560*1440. Mislim, nisu mi jasni..

Uvijek zadnji izbacuju mob- pa ajde da nešto novo smisle, a oni budu gori od konkurencije .

3) Užasno sam razočaran (opet) Appleom, što i dalje svoje korisnike smatraju glupanima koji ne vide dalje od jabuke (iskreno, više od 50% ih i je tako).

EDIT: Brko, ne uspoređujem OS vs OS (nisam ni naveo koji imam), samo ne mogu sakrit svoje razočarenje Appleom. A razmišljao sam da u ljeto 2015 kupim iPhone...
1) Imam ih 12 tocno otvorenih na 5s. U ovom trenutku. Nemam nikakvih problema, dapace. Telefon leti.

2) U pravu si. Iako nema (oku vidljive) razlike izmedju FHD i QHD-a na tako malom ekranu, bilo bi puno bolje da su to ipak stavili. Cisto radi takvih poput tebe koji pate na brojke. Bez obzira sto to nikako ne moze utjecati na bolji prikaz, i bez obzira sto vise crpi bateriju... Jadna mi majka.

3) Nazivati nekoga glupanom jer svoje novce trosi na nacin na koji ti smatras da nije pametan? Da ponovim - jadna mi majka.

Na iPadu je tih 1GB vec problem. Dok na iPhoneu stvarno nemam problema. Uostalom, veca verzija ima 2gb koliko vidim. Da li bih imao ista protiv 2gb? Naravno da ne, sto vise to bolje.

No qhd na mobitelima je ravno totalnoj retardaciji. Kao i silne jezgre, gigaherci, megapixeli i sl. gluparije. Moj G3 je najbolji primjer toga. Sporije radi i vuce se vise nego zenin 4s. A gledajuci cisto specifikacije trebao bi ga G3 pojesti za dorucak. U praxi ima malo bolju bateriju i dosta bolju kameru od 4s. Fluidnost, aplikacije i sve ono sto je meni osobno najvaznije na smartphonu - 4s je bolji.
Mileni je offline